Events

Michiel van Stekelenburg's Catharsis

za 18 mei 2024
21:00

Op zaterdag 18 mei brengt gitarist en componist Michiel van Stekelenburg, het opwindende geluid van zijn nieuwe project Catharsis naar Muziekpodium DJS. Catharsis belooft een avond van muzikale verkenning en emotionele ontlading, waarbij het publiek wordt meegenomen op een reis door de diepten van de menselijke ziel….

Michiel van Stekelenburg is geen onbekende in de moderne jazzscene, waar hij zich heeft onderscheiden als een begaafd componist en gitarist. Zijn eerdere werk met verschillende formaties heeft hem veel lof en erkenning opgeleverd, waaronder de #1 positie op de iTunes Jazz Charts en een vermelding bij de top 10 beste jazzgitaristen in de Benelux volgens vakblad Gitarist.

Op zijn nieuwe album Catharsis introduceert Michiel nu een nieuw septet, bestaande uit getalenteerde musici die samen de grenzen van muzikale expressie verkennen. Door jazz, rock, indie en moderne gecomponeerde muziek te combineren, creëert het septet een fris en dynamisch geluid dat zowel vurige geïmproviseerde solo’s als etherische texturen omvat.

Het thema van het Catharsis Project raakt aan persoonlijke ervaringen en emoties, zoals Michiel zelf uitlegt: "Dit album is niet alleen een verzameling van stukken; het is een reis door mijn ziel, een zoektocht naar de balans tussen mijn innerlijke wereld en de verwachtingen van de buitenwereld."

Check ze op Youtube!

https://muziekpodiumdjs.nl

Vergelijkbare evenementen

Concert

Phil Brittish Voorjaarsconcert

zo 21 apr. 2024 15:00
Concert

Phil Brittish Voorjaarsconcert

zo 21 apr. 2024 15:00
Concert

Kristal Aoede

za 20 apr. 2024 19:30
Concert
Koningsdag
Overige activiteiten

Jungle Boogie Night / Koningsnacht

vr 26 apr. 2024 22:00
Concert
Voorstelling

The Billy Joel Experience

vr 17 mei 2024 20:00
Concert
Voorstelling

Gouwe Ouwe

di 16 apr. 2024 14:00