Concert in Dordrecht

Over ons

Het verhaal

Driemaal is Dordrecht, met in de hoofdrol het verleden, het heden en de toekomst. Dordrecht is ontstaan op de plek waar drie belangrijke waterwegen samenkomen. Dankzij het Drierivierenpunt floreerde Dordrecht in de middeleeuwen als belangrijke handelsstad. Vandaag de dag is Dordrecht één van de gaafste historische stadsgezichten van Nederland, met prachtige havens en meer dan 1.000 monumenten. Het driehoekvormige eiland bestaat uit drie lagen: historie, natuur en cultuur. De historie die verborgen zit in de gebouwen; onze groene achtertuin: Nationaal Park de Biesbosch; maar bovenal een levendige stad met theater, musea en festivals! Met elk bezoek aan Dordrecht groeit je liefde voor de stad. De eerste keer laat Dordrecht je verrassen, de tweede keer zul je Dordrecht omarmen en de derde keer sluit je de stad in je hart.

Al het goede komt in drieën.

Hét cultuur kanaal van Dordrecht

Dit is dé plek voor jouw uitje in Dordrecht. Waar heb je zin in?
Dansen, meezingen, samen biosje pakken… Naar een theatervoorstelling, een nieuwe expositie, de historie van Dordrecht beter leren kennen?
Ontdek het veelzijdige en kleurrijke cultuuraanbod van Dordrecht!

Dit platform is ontstaan dankzij een mooie samenwerking tussen de culturele instellingen van Dordrecht, Dordrecht Marketing & Partners en de gemeente Dordrecht.
Want driemaal is…

Cultuur
Voor
Iedereen

Samen meer bereiken
Word partner