Events

Wantijpop Afterparty: Might Delete Later (live) & more

za 8 jun. 2024
23:00

‘Spreek een voicemail in en misschien maak ik er een nummer van’ – Dat is de boodschap op de flyers van Might Delete Later – die wereldwijd te vinden zijn. Een uniek project waarbij voicemails omgezet worden in dance music. Deze artiest heeft een speciale openbare telefoonlijn waar iedereen een voicemail kan achterlaten die onderdeel zou kunnen worden van de volgende track van Might Delete Later. Heel letterlijk – jouw verhaal heeft de kans om getransformeerd te worden in een dancefloor-anthem.

Deze dynamische driekoppige elektronische act levert een energieke performance met een unieke twist. Madara, het creatieve brein achter de muziek, produceert, zingt en schrijft alle muziek. Naast haar voegt Bastiaan een laag van sonische alchemie toe met live modulaire improvisatie, terwijl Gino de groove neerlegt op de bongo drums.

De live-ervaring van Might Delete Later is ronduit onberispelijk, met realtime sampling van de voicemails en een interactieve lichtinstallatie op het podium. De artiest mengt naadloos haar Lana Del Rey-achtige live vocals met minutieus geproduceerde dance tracks, met parallellen naar grootheden zoals Jamie XX en Fred Again.

Misschien ben je al bekend met Might Delete Later’s hit “Make Me Happy”, een samenwerking met de Britse sensatie Patrick Topping. Het nummer domineerde de radiogolven en veroverde een felbegeerde plek op de rotatie van BBC Radio 1 gedurende het grootste deel van de zomer in 2023, met meer dan 3 miljoen streams op Spotify alleen al. Met releases op gerenommeerde labels zoals Sony UK, DEFECTED, en Ministry of Sound, zijn Might Delete Later’s thuisoptredens consistent uitverkocht.

Vergelijkbare evenementen

Concert

ToBe MuziekFestival

za 22 jun. 2024 10:00
Concert

ToBe MuziekFestival – DJE ZomerConcert

vr 21 jun. 2024 19:00
Concert

Fluister: Ben Bertrand + Midori Hirano

zo 9 jun. 2024 15:00
Concert
Lezing

MAAT Saxophone Quartet

zo 20 okt. 2024 16:00
Concert
Lezing

ADAM Quartet

zo 22 sep. 2024 16:00
Concert

DJS Danst!

za 29 jun. 2024 21:00