Events

Tjitske Reidinga

vr 6 dec. 2024
20:00 - 21:20

VERPLAATST– Nieuwe datum – vrijdag 6 december

Tjitske Reidinga schreef een voorstelling waar ze zelf naartoe zou gaan. Het resultaat: een poëtische voorstelling vol droogkomische situaties, ongemakkelijke gedachtespinsels en haar favoriete muziek.

Solo over de kracht van fantasie en over alles kunnen zijn

Tjitske Reidinga wilde iets liefs, iets grappigs maken. Daarom schreef ze een voorstelling waar ze zelf naartoe zou gaan. En gelukkig gaat ze zelf ook, want als je iets nodig hebt voor je eigen onewomanshow, dan is het wel jezelf. Maar wat is dat eigenlijk, jezelf? Hoe zie je jezelf? Waarom is dat soms zo anders dan hoe anderen je zien? Deze en vele andere vragen zullen worden gesteld in Tjitskes poëtische voorstelling vol droogkomische situaties, ongemakkelijke gedachtespinsels en haar favoriete muziek.

‘Portret’ is fijne theateravond die je iets geeft: het gevoel dat je niet alleen bent bijvoorbeeld. Of een plek waar je naartoe kunt gaan voor iets leuks, zonder dat het gelijk moeilijk of hartverscheurend is. Een ode aan het theater en aan het kleine leven, een solo over de kracht van fantasie en over alles kunnen zijn.

Vergelijkbare evenementen

Voorstelling

Lisa Ostermann – Makkelijk in de omgang

za 19 okt. 2024 20:00
Voorstelling

Ilse DeLange

vr 25 okt. 2024 20:00
Voorstelling

Saturday Night Fever

vr 4 okt. 2024 - zo 6 okt. 2024
Festival
Voorstelling

Internationaal Micro Festival

vr 13 sep. 2024 - zo 15 sep. 2024