Events

AC/DC UK – Highway To Hell Tour

do 12 dec. 2024
21:00

Na meer dan 10 jaar uitgebreid touren wordt AC/DC UK beschouwd als de beste AC/DC tribute van Europa. Met hun energieke live shows beslaan ze alle tijdperken van het AC/DC oeuvre, van “High Voltage” uit 1976 tot “Black Ice” uit 2008. Woon je een show van AC/DC UK bij, dan kun je rekenen op een berg aan hits. Denk aan Thunderstruck, Back in Black, Highway to Hell, Rock & Roll Damnation etc. Maar de hardcore AC/DC fan wordt ook niet vergeten met songs op de setlist die je normaal niet zo snel live hoort. Een show van AC/DC UK staat garant voor een knallende show waarbij het dak eraf gaat, of zoals de band zelf zegt: “A high voltage rock n roll show!”. Met ook nog eens een geniale Angus Young sound en look-a-like is dit de AC/DC tribute bij uitstek.

Support act: Meatallica
Het ambitieuze project van vier doorwinterde muzikanten onder leiding van zanger/gitarist Geoffrey Vanderhaegen uit Oostkamp (België). Samen met zijn collega’s, Conrad Hultermans, Arnoud Van de Griend en Frederick Peeters, gaan ze tot op het bot om de rauwe en onsterfelijke muziek van de Amerikaanse band rond frontman James Hetfield zo perfect mogelijk te vertolken.

Jarenlange ervaring, toewijding en liefde voor hun heavy metal goden vormen de drijvende kracht achter deze band. Het is juist die ‘attitude’ van Metallica zelf, die hen ooit geïnspireerd heeft om een instrument op te pakken en in de voetsporen van hun helden te treden.

MEATALLICA is verre van een typische cover- of tributeband… De band gaat dieper in de teksten, de muziek en vooral in zichzelf om een authentieke connectie met het publiek te kunnen maken. Daarom hebben de heren gekozen hebben voor de slogan: ‘Metallica to the bone’. Geen nagebootste fragmenten of danspasjes maar wel een dosis pure en rauwe energie. Kortom, MEATALLICA biedt een unieke muzikale reis met een band die er staat en er 100% voor gaat!

Vergelijkbare evenementen

Concert

Memphis Maniacs – Farewell Tour

vr 4 apr. 2025 21:00
Concert

OPACITY X SANTØS INVITES

za 16 nov. 2024 15:00
Concert

Wild Romance

vr 4 okt. 2024 20:00
Concert

Eclecta

za 21 sep. 2024 23:55
Concert

Extended Dimensions

za 3 aug. 2024 21:00
Concert

Resonant

za 20 jul. 2024 21:00