Events

Vanaf2 Producties

za 20 apr. 2024
15:00 - 15:45

Vrolijke voorstelling gebaseerd op ‘Hé wie zit er op de wc?’ en ‘Retteketet, we gaan nog niet naar bed’ van Harmen van Straaten. Acteur en poppenspeler Alexander Brouwer brengt de prenten tot leven.

Vrolijke peutervoorstelling gebaseerd op de boeken van Harmen van Straaten

De hilarische prentenboeken ‘Hé wie zit er op de wc?’ en ‘Retteketet, we gaan nog niet naar bed’ van Harmen van Straaten vormen de basis voor deze vrolijke peutervoorstelling van Vanaf2 Producties met acteur en poppenspeler Alexander Brouwer. Hij brengt de prachtige prenten uit beide boeken tot leven in een fysieke theatervoorstelling vol verrassingen en humor.

Een jongetje neemt je mee in zijn wereld van knuffels, die heel nodig naar de wc moeten en allerlei gekkigheden verzinnen om maar niet naar bed te hoeven.

Schaap en Neushoorn spelen tikkertje, Nijlpaard glijdt van de trapleuning af en landt precies op tijd in bad voor het ‘Spetterde- Spat-gevecht’ van Haas terwijl Leeuw en Krokodil alvast beginnen met verstoppertje. En dat terwijl het jongetje juist wil slapen! En wie zit er toch de hele tijd op de wc?

 

De bibliotheek leest voor uit ‘Hé, wie zit er op de wc?’

Voorafgaand aan de voorstelling ‘Hé wie zit er op de wc?’ kun je alvast helemaal in het verhaal komen. In de foyer wordt door de voorleeshelden van de bibliotheek voorgelezen uit het gelijknamige prentenboek. Daarnaast is het ook nog heel leuk en gezellig! Kom je ook luisteren?

Tijd: 14.00 – 14.30
Plek: Foyer Kunstmin
Opgeven is niet nodig.

Vergelijkbare evenementen

Educatief
Expositie
Overige activiteiten
Voor kids

HOF op zondag

zo 5 mei 2024
Voor kids

Circus Andersom: Aanraaklab

zo 26 mei 2024 14:00
Voor kids

Mignon Nusteling: Creatieve Workshop

zo 22 sep. 2024 14:00
Voor kids

Mignon Nusteling: Creatieve Workshop (ochtendworkshop)

zo 22 sep. 2024 11:00
Voor kids

Mignon Nusteling: Workshop

zo 22 sep. 2024 14:00
Voor kids

Familiezondag

zo 28 apr. 2024 11:00