Events

Rebel Live: Imme

zo 21 apr. 2024
15:30

Imme met Band brengt betoverende melodieën naar Rebel Rebel
Op zondag 21 april brengt Imme, samen met haar band, een onvergetelijk optreden naar Rebel Rebel in Dordrecht. Dit middagconcert belooft een muzikale traktatie te worden voor alle muziekliefhebbers, en de toegang is gratis voor iedereen die wil genieten van goede muziek.
Imme, een 20-jarige singer-songwriter, studeert songwriting aan Codarts Rotterdam en laat met haar muziek een diepe indruk achter op haar luisterpubliek. Met een unieke voorliefde voor jazz, weeft ze betoverende melodieën en krachtige teksten samen, die doen denken aan de klanken van artiesten als Norah Jones en Eloise. Haar songs raken de ziel en verkennen veelvoorkomende thema’s zoals liefde, verlies en zelfacceptatie.
Wanneer en Waar?
Het optreden vindt plaats op zondag 21 april om 15:30 uur in Rebel Rebel, [Adres], Dordrecht. Dit is een kans om Imme en haar band live te zien optreden in een intieme setting, waar de muziek de hoofdrol speelt.
Mis dit bijzondere evenement niet en kom langs om te genieten van de prachtige muziek van Imme en haar getalenteerde band. De toegang is gratis, dus nodig gerust vrienden en familie uit voor een middag vol muzikale magie.