Events

King of the World ft. Christine Tambakis

zo 26 mei 2024
15:00

King of the World, al meer dan 10 jaar een begrip in de Nederlandse roots scene, geeft in mei een reeks optredens met als speciale gast de Amerikaanse zangeres Christine Tambakis. Op zondag 26 mei brengen ze samen blues, rhythm & roots van het hoogste niveau in (een ongetwijfeld uitverkocht) Muziekpodium DJS.

Christine Tambakis groeide op in een muzikaal gezin in New York en heeft zich dankzij haar jarenlange ervaring, opgedaan met studio sessies, liveoptredens en songwriting, ontwikkeld tot de unieke, energieke en soulvolle zangeres die ze vandaag de dag is. Gedurende haar carrière heeft ze het podium gedeeld met gerenommeerde artiesten zoals John Oates, The Neville Brothers, en Lynyrd Skynyrd, en heeft ze opgetreden in vooraanstaande zalen over de hele wereld.

King of the world hoeft eigenlijk geen introductie meer; de band heeft zowel in de studio als op het podium een dijk van een reputatie opgebouwd en heeft lovende reacties ontvangen voor hun zes eerdere albums en vele shows, waaronder in Muziekpodium DJS.

Tambakis en de band deden eerder al een aantal succesvolle concerten samen en besloten daarop ook om met elkaar de studio in te gaan. Op de release van die opnamen moeten we nog even wachten, maar op 26 mei zal er vast een voorproefje te horen zijn. Toch? Sowieso wordt dit een concert waar je bij geweest moet zijn!

Line-up: Christine Tambakis – zang, Ruud Weber – zang/bas, Govert vd Kolm – toetsen/zang, Marlon Pichel – drums/zang, Stef Delbaere – gitaar.

Check ze op Youtube
www.muziekpodiumdjs.nl

Vergelijkbare evenementen

Concert

Reggea Jam

zo 26 mei 2024 16:00
Concert
Expositie

ART OF LIVING

vr 21 jun. 2024 - za 24 aug. 2024
Concert

VALLEY OF SONGS

zo 2 jun. 2024 15:00
Concert

VALLEY OF SONGS

zo 19 mei 2024 15:00
Concert

VALLEY OF SONGS

zo 21 apr. 2024 15:00
Concert

Reggea Jam

zo 28 apr. 2024 16:00