Events

Jungle Boogie Night / Koningsnacht

vr 26 apr. 2024
22:00

Koningsnacht bij Rebel Rebel in Dordrecht met Jungle Boogie Night: Een Avond Vol Worldbeats

Rebel Rebel nodigt je uit om Koningsnacht te vieren met een onvergetelijke Jungle Boogie Night op 26 april. Deze avond belooft een explosie van tropische dansmuziek van over de hele wereld, gepresenteerd door de gerenommeerde DJ Rootz en DJ Jopieee.

Verwacht een eclectische mix van stijlen, waaronder reggae, afrobeat, latin, funk en cumbia. Stilstaan is geen optie op deze avond vol met wereldbeats die je gegarandeerd op de dansvloer houden.

Een bijzondere toevoeging is de band Sirocco, een dynamische afrobeat-band gevestigd in Rotterdam. Sirocco, bestaande uit 10 getalenteerde muzikanten uit verschillende hoeken van Europa, is onder leiding van componist Ko Kunst en tenorsaxofonist Max van Houtum. De band mengt een diverse reeks Afro-gewortelde stijlen tot een krachtig ritmisch geluid. Met vier blazers, een ritmesectie van vijf man en een MC die elke hoek van de dansvloer in beweging brengt, belooft Sirocco een onvergetelijke ervaring te bieden.

Ondanks dat ze nieuw zijn in de scene, heeft Sirocco al indruk gemaakt met succesvolle live-optredens die het publiek betoverd achterlieten. Bovendien hebben ze zojuist hun debuutalbum onafhankelijk uitgebracht.

Bij de kern van Sirocco’s missie staat het samenbrengen van mensen door dansbare, energieke ritmes te combineren met de emotionele diepgang van het jazzparadigma. Laat je meeslepen door de onweerstaanbare muzikale storm van Sirocco, waar wereldwijde winden en drums samenkomen om een dansvloerrevo te creëren!

Voor meer informatie en kaartverkoop, bezoek www.rebelrebel.nl.

Vergelijkbare evenementen

Concert

Kristal Aoede

za 20 apr. 2024 19:30
Concert
Voorstelling

The Billy Joel Experience

vr 17 mei 2024 20:00
Concert
Voorstelling

3JS en Red Limo Quartet

do 18 apr. 2024 20:00
Concert
Voorstelling

Gouwe Ouwe

di 16 apr. 2024 14:00
Concert

Werelddansen op het (Vriese)plein

zo 21 apr. 2024 14:00
Concert

Werelddansen op het (Vriese)plein

zo 15 sep. 2024 14:00