Events

It’s Not A Phase, Mom – Limp Business

vr 30 aug. 2024
20:00

Denk even terug aan je middelbareschooltijd. Je loopt door de aula, of zit in het fietsenhok met je boze muziek in je oren. De schoolbel gaat en je moet naar de volgende les. Misschien begreep niemand je of hoorde je er net niet bij. Vanavond keren we terug naar die tijd en delen we dat gevoel!

De DJ’s draaien je favoriete boze muziek uit die bijzondere tijd. De tofste emo/rock/metal komt voorbij.

Nummers die je écht moet horen kun je aanvragen. Je kunt zelfs jouw eigen grijsgedraaide CD’s van huis meenemen om uit te lenen aan de DJ’s. (ze zullen er niet nóg meer krassen op maken.)

Waar maak je dat mee!?

Live: Limp Business
Limp Business is opgericht in 2019 en heeft de huidige line-up sinds 2023. Geïnspireerd door de iconische 90’s/00’s vibes van Limp Bizkit brengt deze band een spannende ode aan hun muziek gemixt met een unieke twist. Verwacht geen simpele coverband; Limp Business tilt bekende nummers naar een hoger niveau met een explosieve energie die je niet wilt missen.
Onze vijf getalenteerde muzikanten dompelen je onder in de beste hits en deep cuts uit de gehele discografie van Limp Bizkit. Vanaf het moment dat de eerste noot klinkt, is stilstaan geen optie. De liveshows van Limp Business zijn een ware belevenis waarbij de adrenaline door je aderen stroomt. Zet je rode pet op, stof je dansschoenen af en maak je klaar om te schreeuwen –
deze show zal je wegblazen! Perfect voor elke gelegenheid die vraagt om onvergetelijke energie en gegarandeerd spektakel.

Hun line-up bestaat uit 5 leden. De huidige leden zijn:
Drums: Koen Bezemer
Guitars: Rim Steijvers
Vocals: Maikel Pijpers
Bass: Geert Linders
DJ: Rob “DJ Lethal” Kersten

Dj’s: DJ Slumber & Food Fighters

Ontvang 50% korting met je Dordtpas! Wil je dit concert bezoeken? Neem dan via e-mail contact op met publiciteit@bibelot.net. Geef aan welk evenement je wilt bezoeken en vermeld daarbij ook je pasnummer. Je ontvangt dan een unieke code om het ticket met korting aan te schaffen. Met dit ticket kun je de zaal betreden. Alvast veel plezier! Let op! Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar, op = op

Vergelijkbare evenementen

Concert

Memphis Maniacs – Farewell Tour

vr 4 apr. 2025 21:00
Concert

OPACITY X SANTØS INVITES

za 16 nov. 2024 15:00
Concert

Wild Romance

vr 4 okt. 2024 20:00
Concert

Eclecta

za 21 sep. 2024 23:55
Concert

Extended Dimensions

za 3 aug. 2024 21:00
Concert

Resonant

za 20 jul. 2024 21:00