Events

DOOR presents: The Earwurms + Olivia's Ultra Kusjesmachine

vr 31 mei 2024
21:30

The Earwurms
Middeleeuwse wetenschappelijke en medische tijdschriften suggereerden dat oorwormen zich in de hersenen of op zijn minst in de oren kunnen nestelen en ernstige schade kunnen veroorzaken. Deze angst zorgde ervoor dat het cryptische insect een gevaarlijke reputatie kreeg. Velen zijn bang dat ze mensen bijten en vinden dat ze ver weg gehouden moeten worden, maar eigenlijk doen ze geen kwaad…
The Earwurms is een ‘conceptuele’ punkband, opgericht door drie toevallige vrouwen. In hun liedjes komen thema’s aan bod als de vreugde en het begrip van het banale. Ze onderzoeken hoe het vrouw-zijn hun leven beïnvloedt en hoe ze kunnen omgaan met de verwarring die daarmee gepaard gaat. Met hartige woorden en een hoop geluid wiebelen ze je oren binnen.
De band bestaat uit Carmen (gitaar, zang), Paloma (bas, zang) en Inez (drums, zang). Ze zitten vol passie en energie, ze hopen mensen te pushen met de geluiden en beelden die ze creëren.
Come wurm with us.

Olivia’s Ultra Kusjesmachine
Berlijn, Parijs, Las Vegas? Nee, Olivia Ultra’s Kusjesmachine komt gewoon van het eiland van Dordt. Bliepjes, piepjes en kusjes spuwt de kusjesmachine. Daar wordt Ultra’s gevoelige snaar door geraakt en er golven als vanzelf lieflijke oerklanken uit haar fijn besnaarde strotje. Met als gevolg een oorgastisch hoogtepunt.

Vergelijkbare evenementen

Concert

Phil Brittish Voorjaarsconcert

zo 21 apr. 2024 15:00
Concert

Phil Brittish Voorjaarsconcert

zo 21 apr. 2024 15:00
Concert

Kristal Aoede

za 20 apr. 2024 19:30
Concert
Koningsdag
Overige activiteiten

Jungle Boogie Night / Koningsnacht

vr 26 apr. 2024 22:00
Concert
Voorstelling

The Billy Joel Experience

vr 17 mei 2024 20:00
Concert
Voorstelling

Gouwe Ouwe

di 16 apr. 2024 14:00