Events

DOOR presents Ise + Nini

za 30 mrt. 2024
20:30

ISE zette haar eerste stappen als singer-songwriter in 2022, net 16 jaar oud. Gewapend met een gitaar en een onverzadigbaar verlangen om zichzelf uit te drukken in teksten en melodieën, creëert ze nummers die zinderen van emoties. Opvallend is haar onmiskenbare en unieke stem, die vol kracht en diepte een authentiek patina legt over haar songs. Tijdens haar live shows voel je de connectie met haar publiek vanaf de eerste noot.
Ondanks haar jonge leeftijd zorgt het talent van ISE nu al voor golven in de muziekindustrie. Ze opende voor James Walsh (Starsailor), Intergalactic lovers, Ruben Block (Triggerfinger), the Pearl Harts,… deze zomer speelde ze op de festivals Pukkelpop, Bospop (NL) en Sziget (HU)! Kort geleden mocht ze in de AB Brussel openen voor Direct. Binnenkort staat ze zelf als hoofdact op datzelfde podium nadat ze de AB in Brussel in 3 uur uit wist te verkopen.
ISE staat nog maar aan het begin van haar muzikale reis. Drive en rauw talent vormen alvast een stevige basis voor een veelbelovende toekomst in de muziekwereld. Met haar songwriting skills en haar unieke stem is ISE een artiest om in het oog te houden!

NINI- Een singer-songwriter die uiteenlopende liedjes speelt op haar akoestische gitaar.
Met haar gevoelige nummers en eigen stemgeluid, heeft ze op diverse podia al vele harten weten te raken.
Geïnspireerd door artiesten zoals Prince, Sade en Lianne la Havas, en diverse genre’s zoals soul, jazz, blues, hiphop & R&B.
Je kunt een mix van eigen werk en covers verwachten, elk optreden is weer een verassing en improvisatie.

Vergelijkbare evenementen

Concert

Ian Siegal Band

vr 31 mei 2024 21:30
Concert

Kiss the frog

vr 24 mei 2024 21:30
Concert

Michiel van Stekelenburg's Catharsis

za 18 mei 2024 21:00
Concert

Rob van Bavel Trio

zo 12 mei 2024 15:00
Concert

Chris Corcoran (UK)

vr 10 mei 2024 21:30
Concert

Oak ft Sjoerd van Eijck

za 4 mei 2024 21:00