Events

Call it Off

vr 31 mei 2024
21:00

De Nederlandse pop punk band maakte zijn debuut in 2013 en wordt vergeleken met bands als Green Day en Blink-182. De band verkreeg al snel populariteit met als resultaat meerdere uitverkochte shows tijdens hun headline tours, festivaloptredens op grote festivals, openen voor bands als New Found Glory en Panic! At The Disco en hun veelgeprezen, door Sony Music uitgebrachte, volledige album “Abandoned”, dat een hitnotering behaalde (met als resultaat de Top 40-single “Scream Your Heart Out”), en een uitverkiezing tot 3fm Serious talent wat zelfs resulteerde in een award nominatie. Daarnaast tourde de band meerdere malen door Europa en tourde ze zelfs door Azië.

Na een aangekondigde pauze in 2020 keerde de band in 2022 terug uit hun winterslaap om een uitgestelde afscheidsshow te spelen voor een volle Dynamo Eindhoven.
Echter, zoals altijd doet de band dingen op hun eigen manier en gaan ze tegen de stroom in. Oorspronkelijke bandleden Sergei en Maurice besloten een nieuw leven in de band te blazen en hun muzikale reis voort te zetten als Call It Off.

Met de zegen van vertrekkende leden Lesley en Adrian, grepen Sergei en Maurice de kans om nieuwe enthousiaste leden aan de band toe te voegen die dezelfde passie delen en Call It Off van een nieuwe energie voorzien. Met hun drive en talent brengen Timmy en Gio een nieuwe frisse energie met zich mee, en laten Call It Off het kenmerkende pop punk geluid weer vormen.
De vierkoppige band ook onlangs samen de studio in om zichzelf opnieuw uit te vinden en de gloednieuwe singles “letting go” en ‘’i’m done’’ op te nemen.
De nieuwe singles zijn net uit en zijn slechts het begin van een nieuwe reis.

+ support: Snow Coats
Gebaseerd in Arnhem, Nederland, heeft de indie pop band Snow Coats de eerste jaren doorgebracht met uitgebreid touren door Nederland. Ze hebben ook getourd door Europa en het Verenigd Koninkrijk als support voor bands zoals Pinegrove, Remember Sports, Coach Party, Future Teens en Ratboys. In 2020 tekende Snow Coats bij het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde label Alcopop! Records en brachten ze de EP ‘Pool Girl’ uit. De EP drong al snel door tot de oren en harten van Britse fans en kreeg steun van CLASH, Rock Sound en DORK Magazine, en werd gedraaid door Radio X’s John Kennedy en BBC Radio One’s Jack Saunders. Hun nieuwste album heet ‘If it wasn’t me, I would’ve called it funny’ en werd uitgebracht in september 2022 door Alcopop! Records. De band nam het album op tijdens de lockdowns van 2021 in hun repetitieruimte en werkte samen met producer / mix engineer Joe Reinhart (Beach Bunny, Hop Along en Modern Baseball). Het album werd door het Amerikaanse muziektijdschrift STEREOGUM omschreven als “belachelijk pakkende gitaar-pop”

Vergelijkbare evenementen

Concert

Reggea Jam

zo 26 mei 2024 16:00
Concert
Expositie

ART OF LIVING

vr 21 jun. 2024 - za 24 aug. 2024
Concert

VALLEY OF SONGS

zo 2 jun. 2024 15:00
Concert

VALLEY OF SONGS

zo 19 mei 2024 15:00
Concert

VALLEY OF SONGS

zo 21 apr. 2024 15:00
Concert

Reggea Jam

zo 28 apr. 2024 16:00