Workshops en opleidingen

Zelf de grote ster worden?

Je bent nooit te oud om te leren. In Dordrecht zijn er voor jong en oud vele cursussen en opleidingen die je daar meer op weg helpen.

In de Bibliotheek AanZet kun je voor meer terecht dan alleen boeken. Er worden regelmatig leerzame én leuke (online) activiteiten voor jong en oud geroganiseerd. Van voorleesuurtjes tot masterclasses HipHop en lezingen, vooral in vakantieperiodes is er genoeg te doen! Kijk in de agenda van de Bibliotheek Aanzet voor meer info.

Bij Popcentrale krijgt jong creatief en ambitieus talent de ruimte om zich te ontwikkelen op muziekgebied. Hier wisselen ervaren muzikanten en jongere muzikanten ervaringen en kennis uit en worden onstaan nieuwe acts, stromingen en producties.  En er zijn drie professionele opnamestudio’s en diverse productieruimtes waarin muzikanten zelf of onder begeleiding aan de slag kunnen gaan met hun ontwikkeling.

In Popcentrale geeft ToBe muzieklessen en bandcoaching en  Ubeat Academy richt zich op de elektronische muziek. Ambities om DJ of producer te worden? Onder leiding van top DJ/producer Lucien Foort leer je hier de kneepjes van het vak.