Een avond uit, ervaar je InDordrecht!

Of je nu liefhebber bent van een het theater, concert of mooie film in Dordrecht kun je altijd genieten. Ervaar een leuke avond uit op zijn Dordts.

Bibelot is een poppodium, gevestigd in het Energiehuis in Dordrecht. Bibelot heeft twee popzalen (Main Stage en Power Stage) en Brandstof. Het programma in de popzalen vind je in de agendaBrandstof is de plek waar je heerlijk kunt wegzakken in een lekkere fauteuil na een concert, voorstelling of feest in het Energiehuis.

Bibelot

Bibelot is hét poppodium van Zuidwest-Nederland. Met een brede programmering voor popconcerten, festivals en dansfeesten. Door de diversiteit van het aanbod is er voor iedereen wel wat te beleven in Bibelot.

Sinds maart 2013 heeft Bibelot onderdak in het Energiehuis met twee professionele zalen en een café: Brandstof. Bibelot biedt in het Energiehuis plaats aan 300 muziekliefhebbers in de Power Stage en maar liefst 800 muziekliefhebbers in de Main Stage. Beide zalen zijn ontworpen om je zo goed mogelijk te kunnen laten genieten van live muziek. Qua akoestiek en licht- en geluidsapparatuur behoren ze bij de top van Nederland. Ook is er bijzondere aandacht besteed aan zichtlijnen: zelfs als je achteraan staat, heb je altijd goed zicht op het podium.
Bekijk het volledige programma via:
https://bibelot.net/

HISTORIE

Bibelot werd opgericht in 1967 en is het oudste “echte” poppodium van Nederland. Het begon allemaal in een zaaltje van de Verrezen Christus kerk in de wijk Crabbenhof. Na korte tijd werd er verhuisd naar de Steegoversloot, in het centrum van Dordrecht. In 1981 werd de Bonifatiuskerk aan de Wijnstraat de thuishaven. Sinds 2013 is Bibelot gevestigd in het Energiehuis.

 BRANDSTOF

Brandstof is een energieke plek waar creatieve ideeën tot ontwikkeling komen. Je kunt zelf tosti’s samenstellen, je vrienden ontmoeten, achter je laptop werken of wegzakken in een lekkere fauteuil na een concert of voorstelling in het Energiehuis. Een rock ‘n’ roll omgeving in een fris jasje! Kijk op de website van Brandstof voor meer informatie: www.brandstofdordrecht.nl

Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht
078 639 7979